DREPTURI

Blogul mPandanda World Love are drepturi de autor.MyFreeCopyright & Maxter Copyright , All rights reserved.Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Play
Adopt Pets Free

Team

InfPanda

Zing Day

Buna prieteni ! Astazi, cu 2 zile inainte sa imi dau examenul de 4 ani de liceu ( Bacalaureatul ), in mPandanda a fost un evenimet foarte dragut si anume, Zing Day ( Ziua lui Zing). Petrecerea a inceput in jurul orei 21:00 ( ora Romaniei ). Prin aceasta cale vreau sa ii multumesc persoanei care m-a ajutat cel mai mult pentru a realiza acest post, pot sa zic ca toata treaba ea a facut-o. De ce zic asta? Pentru ca eu nu am apucat sa prind evenimentul si am rugat-o pe CanDyx (user de pe mPandanda), sa imi intre pe cont si sa fie prezenta macar afk dar sa prind premiul . Aceasta nu numai ca a intrat la mine pe cont dar mi-a prins si 2 premii ( locul 1 la Darby si locul 1 la Fashion) in care am castigat 500 coins pe concurs.
Pe la ora 21:00 lumea pe mPandanda incepu sa vina, Bear-ul era full pot sa zic, ceea ce inseamna ca acest eveniment chiar a fost asteptat de playerii acestui joc!
Dar partea cea mai interesanta este ca Zing, sarbatoritul si-a facut aparitia in Bear Hollow alaturi de Moderatorul Vasy si Eggplant80 , puteti privii mai jos player cardul lui Zing!
Dupa ce ne-am adunat toti, ne-am adunat la Darby Field unde ne-am jucat cu iepurasii, adica sarbatoritul a decis sa faca un concurs, cine prinde cei mai multi iepurasi primeste 500 de coins, bineinteles domnisoara CanDyx, mi-a castigat premiul, ii multumesc din suflet din nou . 
Apoi s-a desfasurat un concurs de Fashion in East Market Street, unde din nou aceasta mi-a castigat 500 de coins ! Ce pot sa zic? ... 
PUTETI PRIVII MAI JOS CATEVA IMAGINI REALIZATE DE CANDYX CATRE mPandanda World Love !




Dupa toate acestea, de ziua lui Zing fiecare player a primit in parte un Background tip ZING si o lupa, dar cel mai important premiu din aceasta seara a fost un Dragon dat la alegere de catre cei de la mPandanda, castigatorul a fost MIKIMAUSE111, felicitari lui !

2 comentarii:

  1. Wow , foarte tare ! Tine-o tot asa cu prezentarea evenimentelor ( in limita timpului disponibil, bineinteles ) . :)

    RăspundețiȘtergere

DREPTURI

Blogul mPandanda World Love are drepturi de autor.MyFreeCopyright & Maxter Copyright , All rights reserved.Image and video hosting by TinyPic

Translate

Vizitatori din 18/06/2017

Flag Counter
TOTALI VIZITATORI BLOG

Zing prize's

Click for see prize Zing